CTB BROKERS - VAŠ NJEMAČKI POSREDNIK U HRVATSKOJ

Već gotovo 40 godina Vaš pouzdani agent za nekretnine u Njemačkoj i 16 godina Vaš kompetentni njemački posrednik u Hrvatskoj.

CTB Brokers se tijekom godina specijalizirao za posredovanje pri prodaji visokokvalitetnih stambenih i nekretnina za odmor na hrvatskom Jadranu, hrvatskom zaleđu i zagrebačkoj metropoli. Kao njemačka agencija u Hrvatskoj, ne nudimo samo našim klijentima iz regije DA-CH raznoliku ponudu nekretnina u Hrvatskoj za prodaju ili iznajmljivanje, nego i pratimo Vas na vašem materinjem jeziku od traženja vaše nekretnine iz snova u Hrvatskoj do sklapanja ugovora o kupoprodaji ili najmu.

Naš cilj je nadmašiti vaša očekivanja za vašeg agenta za nekretnine u Hrvatskoj. Bez obzira želite li kupiti stan u Hrvatskoj ili iznajmiti kuću, mi smo na vašoj strani kao kompetentan i iskusan partner u vašem cilju. Svojom izvrsnom partnerskom mrežom odvjetnika, poreznih savjetnika, arhitekata i agenata u Hrvatskoj te našim poznavanjem hrvatskog tržišta nekretnina, dajemo primjer u pogledu savjetovanja, vrednovanja i kvalitete usluge u Hrvatskom tržištu nekretnina. Naši agenti u Hrvatskoj prate naše kupce tijekom cijelog procesa kupnje i šire te stoje uz vas kao beskompromisan i odan partner.

Otkrijte naše nekretnine u Hrvatskoj i neka vas naša ponuda inspirira u potrazi za pravom nekretninom. Također ćemo rado potražiti pravu nekretninu za vas u Hrvatskoj. Jednostavno koristite našu uslugu pretraživanja nekretnina.

CTB BROKERS - VAŠ NJEMAČKI POSREDNIK U HRVATSKOJ

NEKRETNINE U HRVATSKOJ PO KATEGORIJAMA

Otkrijte našu ponudu u Hrvatskoj. Nudimo vam razne nekretnine u Hrvatskoj, od luksuznog apartmana u Zagrebu preko kuće iz snova za odmor na obali do apsolutno moderne novogradnje.

NAŠE ISTAKNUTE NEKRETNINE U ZAGREBU I OKOLICI

Otkrijte naše najvažnije nekretnine u glavnom gradu Hrvatske Zagrebu i okolici. Nudimo Vam široku ponudu stanova, kuća i zemljišta za iznajmljivanje i prodaju u Zagrebu i okolici.

Sortiraj prema:

Želite li prodati svoju nekretninu u Hrvatskoj?

Posjedujete nekretninu ili zemljište u Hrvatskoj i razmišljate o prodaji svoje nekretnine po najboljoj cijeni. Onda se ne ustručavajte kontaktirati nas. Također bismo rado plasirali vašu nekretninu po najboljoj mogućoj cijeni. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i naš izvrsni tim stručnjaka.

Ako imate dodatnih pitanja o prodaji nekretnina u Hrvatskoj, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo Vas osobno savjetovati oko određivanja kupoprodajne cijene i prodaje Vaše nekretnine u Hrvatskoj.

NAŠE NEKRETNINE NA OBALI

Otkrijte naše nekretnine na prekrasnoj hrvatskoj obali Jadrana

NAŠE ISTAKNUTE NEKRETNINE NA OBALI

Otkrijte naše najvažnije nekretnine na prekrasnoj hrvatskoj obali. Nudimo veliki broj stanova, kuća i zemljišta od Pule do Zadra i Splita do Dubrovnika za najam i kupnju.

Sortiraj prema:

Compare listings

Compare